Од синоќа ги исклучивме сите светлечки реклами во сите експозитури ширум Македонија.

На овој потег, СН финансиско друштво се одлучи со цел да се приклучи во иницијативата за заштеда на електрична енергија поради енергетската криза.

Колку повеќе вакви одлуки, толку поголема јавна свест.

СН Финансиско друштво – општествено одговорна компанија