Еден убав предновогодишен настан на Плоштадот Магнолија во Битола.🎊

Новогодишен базар со традиционална храна, музика и фолклор, организиран од страна на бројни невладини организации со една единствена цел, да се соберат финансиски средствата за помош на социјално загрозени семејства и самохрани мајки.

А каде има хумани гестови, таму е и СН ФИНАНСИИ.

Па така одлучивме да го донесеме Дедо Мраз на плоштадот кој подели пакетчиња

за насмевки на децата чии родители немаат доволно средства за подарок.

Продолжуваме да шириме добра енергија и да покажеме дека не треба многу за радост на детските лица.