СН Кредити на уште една нова локација во Тетово.

Ви посакуваме добредојде во новата експозитура со голема промоција:
50% ПОПУСТ на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 МКД.
Промоцијата трае до 10.07.2021, сабота.

Посетете не на ул. Благоја Тоска бр.57

📞 044 452 103