Списокот на идеи и желби е долг: компјутер, телефон или велосипед… Но, не е невозможен да се исполни. Со СМАРТ кредитот преку картичка на Комерцијална банка зголемете ја својата куповна моќ до 400.000 денари и… започнете да го исполнувате планот.

Повеќе детали за условите на кредитот на следниот линк: https://www.kb.mk/smart.nspx.