Лојалноста значи пријателски однос, тоа е доверба која покажува дека се стремиме кон заеднички цели. Токму затоа, Винер животно осигурување ја продолжува традицијата на успешна компанија која се грижи за своите верни осигуреници и ја наградува нивната лојалност. Со Винер Лајф клуб картичката имате можност да уживате во големиот број на привилегии што ги нудат нашите верни соработници.

Винер Лајф екслузивната катичка за лојалност Ви нуди голем број попусти во ресторани, салони за убавина, спортски центри и туристички агенции.

Листа на места каде добивате попуст со Винер Лајф клуб картичката http://www.winnerlife.mk/index.php/klubkarticka/