Среќна вест за пензионерите пред радосните празници кои следуваат!

Повеќето од банките ( НЛБ Банка, Силк Роуд Банка, и други ) утре 25/04/2019 година – предвремено ќе ги исплаќаат пензиите на своите корисници.

Освен како маркетиншки трик, овој гест е особено добредојден за посните пензионерски трпези и е правовремено насочен за да може пензионерите а и нивните семејства да се спремат достоинствено за празникот кој следи и како што треба и без стрес да ја уредат својата Велигденска трпеза.