Со станбениот кредит на Силк Роуд Банка аплицирајте за средства во износ до 150.000 евра, со фиксна каматна стапка од 2.7% за првите три години и 4.7% за 4-тата и 5-тата година.

Рок на отплата до 30 години и грејс период од 12 месеци. Промотивно без трошоци за аплицирање и администрирање на кредитот и без дополнителни трошоци за проценка.

Промотивниот период за кредитот трае до 31.12.2018 година.

За повеќе информации за станбените кредити во Македонија и можноста сами да одберете опција која најмногу Ви се допаѓа, посетете ја секцијата за станбени кредити на БанкоМетар.мк на следниов линк : БанкоМетар.мк – Станбени кредити