Стопанска банка а.д. Битола традиционално и оваа година ја поддржува најмасовната спортска манифестација кај нас, Скопскиот Маратон кој ќе се одржи на 06.мај.

 

За оние кои ќе учествуваат и ќе бидат дел од трките, без разлика дали станува збор за трката на 5 км, полумаратон, маратон или штафетна трка – СТББТ обезбедува Mastercard кредитна картичка со специјални услови – најниска каматна стапка од 5,99%(во првата година и 9,99% по првата година), 0 МКД члeнарина за првата година, 0 МКД надомест за СМС известување во првата година и бесплатна Mastercard дебитна картичка. #skopskimaraton