” Постојано имаме  има потреба од обновување на  базата на CV-а за нови и идни колеги .

Доколку сакате да работите во Стопанска  Банка А.Д Скопје, пополнете ја оваа форма https://bit.ly/2HXWF2u со вашите податоци и очекувајте повик.

Се гледаме на интервју!”-   стои во соопштението на банката.