1 тим, 4 измени, голема победа!!!🥇 🥇 🥇 🥇

Тимот на Комерцијална банка како да е претплатен на победи на BusinessRun.

За годинашната трка за компаниски тимови нашите атлети Бобан Нефовски, Маријан Шамовски, Снежана Димовска и Миомир Алексовски очигледно се подготвувале вредно и упорно и повторно се искачија на победничкиот пиедестал. Браво наши што повторно нѐ направивте горди!

Прв до врв

May be an image of 3 people, people standing and outdoors

May be an image of 1 person, standing and outdoors

May be an image of 2 people, people standing and outdoors

May be an image of 1 person, standing and outdoors

May be an image of 2 people, people standing and outdoors