Трговците во Струга, Охрид и другите туристички дестинации треба да работат и во недела, објави вечерва министерот за економија Крешник Бектеши

„Ова е констатирано во консултација со пратениците, локалните самоуправи и бизнис заедницата!

Министерството за економија заедно со пратениците предложи вакви измени во Законот за трговија и очекува што побрзо да се усвојат,“ напиша Бектеши.