Патувајте безгрижно до вашата омилена дестинација и оставете Триглав да се погрижи за вашиот дом. Добијте 25% попуст на комбинирано осигурување на дом со склучена полиса за здравствено патничко осигурување.

Триглав Осигурување ви нуди полиса за осигурување на дом, инвестирајќи заедно со вас во вашата безбедност и
сигурност. Ви го нудат најдоброто решение за вложените средства. Само како пример, износот за осигурување на стан од 60м2 изнесува приближно 2.000 денари годишно, што е доволна причина да ја донесете вистинската одлука и да инвестирате во вашиот дом. Инвестиција, која што ќе ја надополни економската вредност на вашиот дом, вклучувајќи ги покуќнината, декоративните предмети и средствата за лична употреба.

ЗДРАВСТВЕНО – ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ Патувајте безгрижно и сигурно до вашата омилена дестинација. Во Триглав
можете да обезбедите здравствено-патничко осигурување со покритие до 30.000 евра, како и специјализиран пакет за вас и вашето семејство, прилагоденна вашите потреби.

За подетални информации прочитајте тука