Централна Банка со нова промотивна понуда наречена ” Промотивен период”.

 

Банка ги известува своите клиенти дека во периодот од 05.04.2018 до 11.04.2018 година, подигнувањето на готовина на банкоматите на банката – со Вашите кредитни картички издадени од ЦКБ АД Скопје, ќе биде без провизии. Ви посакуваме безгрижен празничен шопинг.

 

*Поволноста се однесува само за кредитни картички на физички лица.