http://harbourbarandkitchen.co.uk/ic97knr

Tramadol Purchase Online Legally

http://sizart.org.mx/cleovlgr http://www.freshsnowboarding.com/uncategorized/u8mezyia Италијанската банка „УниKредит“ од крајот на оваа до крајот на 2023 година ќе го намали бројот на вработени за 8.000 лица и ќе затвори 500 филијали, се наведува во  стратегискиот план на оваа финансиска институција.

http://unionmechanical.com/2020/07/03/k7tnwhr5

https://optimumoils.com/t7qy76c На  крајот на третото тримесечје од оваа година во банката работеле 84.600 лица. Доколку се реализира предвиденото кастрење на вработените, штетата за банката ќе се намали за речиси 9,5 отсто.

http://www.halifaxcommon.ca/jqgiyzxc

Според новиот план на банката, нејзините вкупни расходи во 2023 година ќе достигнат 10,2 милијарди евра.

https://www.zlwinc.com/8sxdcbu5ds

„Уникредит“ забележува дека непрекинатата оптимизација на банката, поддржана со зголемување на инвестициите во ИT секторот, ќе овозможи бруто заштеди во Западна Европа во износ од милијарда евра.

http://watchproject.org.uk/2lvykwtpqer

http://www.eliteseo-websites.co.uk/xzsf9wh „Ова штедење ќе биде достигнато делумно за сметка на кастрењата за околу 8.000 лица во текот на планираниот период. Како резултат на континуираната оптимизација на мрежата од филијали во периодот од 2019 до 2023 година ќе се затворат околу 500 канцеларии“, се наведува во документот, цитиран од агенциите.

Tramadol For Pets Online Во посочениот период банката планира да купи акции во износ од две милијарди евра.

http://www.essaouira-garance.com/ok0h5rvak78 „Уникредит“ прогнозира дека благодарение на зголемувањето на својата база на клиенти во Европа приходите во 2023 година ќе достигнат 19,3 милијарди евра при годишен раст од 0,8 отсто, а чистата добивка пред оданочувањето ќе изнесува пет милијарди долари.

http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/r0dp4j5548 Банкарската групација „Уникредит“ делува во 18 држави од светот.