Викендот е време за уживање! Затоа впушти се во гастрономска авантура и добиј поврат на средства до 10% со Mastercard картичките на Комерцијална банка за физички лица.

Секој прв викенд во месецот, почнувајќи од јули до октомври, за секоја трансакција со твојата Mastercard картичка во ресторани, пекарници, слаткарници, кафулиња, барови добиваш до 10% поврат на средства.

Средствата ќе ги добиеш за неколку дена на твојата картичка.

Дознај повеќе на: https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/mastercard-promo-mk.html

За да аплицираш за Mastercard картичка на Комерцијална банка посети го линкот: https://www.kb.mk/fizicki-lica.nspx.