Замислете имате проект од соништата, реновирање на домот, опремување со нов мебел или патување за кое долго мечтаете, но ви недостасуваат средства. Ако некогаш стандардниот процес на добивање потрошувачки кредит беше синоним за куп документи, долги процедури на одобрување и нетрпеливо чекање на одлука од страна на банката која би можела да трае и со денови, денес од вашите планови ве делат само 30-тина минути со Виолетовиот потрошувачки кредит на НЛБ Банка и само една посета на некоја од нејзините експозитури.

Во динамичниот свет во кој живееме, парите се потреба, но времето е пари!

Нема повеќе куп документи, нема повеќе чекање, едноставно за времето потребно за да уживате во топло кафе, вашиот потрошувачки кредит ќе биде на вашата сметка. Максималниот износ на кредитни средства е 1.500.000 денари, а рокот на отплата е до 120 месеци.

Сите оние кои ќе аплицираат во промотивниот период до 31 мај, годинава ќе бидат ослободени од трошоци за одобрување. Затоа посетете ја најблиската експозитура на НЛБ Банка и аплицирајте за Виолетов потрошувачки кредит. За вашиот добар план, НЛБ Банка има брзо решение.

Повеќе информации на НЛБ Банка.