Телекомуникацискиот оператор Вип објавува оглас за вработување на маркетинг специјалист – бизнис маркетинг.

Кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите за работното место своите CV-а треба да ги испратат на: [email protected]

Крајниот рок за аплицирање е: 16.03.2018.

Повеќе информации за огласот на следниов ЛИНК.