http://www.halifaxcommon.ca/4d6hpkwlox

http://harbourbarandkitchen.co.uk/4o7k2ha Акциите на светските берзи бележат силен раст бидејќи инвеститорите одлучија да ја тргнат настрана загриженоста за тоа како коронавирусот ќе влијае на корпоративните профити на светските гиганти и глобалната економија. Tramadol Online By Cod

https://optimumoils.com/ya8pj4g83g

http://www.freshsnowboarding.com/uncategorized/39oy3xf1fun Индустрискиот индекс на Њујоршката берза „Dow Jones” скокна за 201 поени или 0,7 проценти, со што достигна историски рекордно највисоко ниво од 29.483,49 поени.

https://www.zlwinc.com/2vc86dx9 Индексот „S&P 500” напредуваше за 0,6%, истовремено регистрирајќи го и највисокото ниво од 3.377,38 поени, а индексот за технологија „NASDAQ Composite“, кој зајакна за 0,7% на 9.707,35 поени, доби силен интензитет, пренесува „CNBC“.

http://bridal-suite.co.uk/2020/07/03/8q7ut2w4ua На европските пазари, германскиот индекс „DAX” се искачи за скоро 0,9 проценти на 13.749,78 поени, францускиот „CAC 40″ ја зголеми вредноста за 0,8 проценти на 6.104,73 поени, лондонскиот „FTSE 100″ се зголеми за скоро 0,5 проценти на 7,534,37 поени, а пан-европскиот „STOXX Europe 600” се зголеми за 0,6 проценти на 431,16 поени.