Почитувани следачи на Ценометар.мк

За поевтино пазарање за претстојните презаници: Проверете и споредете ги новите цени од најголемите маркети во Македонија на нашиот веб сервис Ценометар.мк

Проверката и споредувањето на цените во петте најголеми маркети може да ја направите во секцијата Производи и Цени на Ценометар.мк 

Секоја заштеда во овој период кога непрестојно растат цените на скоро сите прехранбени производи е значајна. Секој денар е важен. 

Користете го Ценометар.мк за да заштедете и добиете повеќе. Покрај споредбите на 50-те најкористени производи, погледнете ги и сите акции, промоции и флаери.

Остварете значителни заштеди за Вашиот семеен буџет и прославете поефтино за престојните празници.

Цените се ажурирани вчера 26.12. а споредбите можете да си ги направите на следниот линк : Производи и Цени

 

Ценометар.мк Ви посакува среќни, весели и „економични“ празници!