Време е од празници и поголеми трошоци на домашниот буџет. Сакате богата празнична трпеза или скромно патување со најдрагите за време на празниците? Сакате нов телефон во Новата Година или подароци за најблиските? Потребни Ви се финансии за да го освежите исцпениот „празничен“ буџет или за да го пребродите периодот до платата?

Без грижи! БанкоМетар.мк Ви го препорачува единствениот на пазарот „БРЗ КРЕДИТ“ на СН Финансии – Битола !

Зошто топло Ви го препорачуваме овој брз кредит во овие студени денови? Од повеќе причини:

  1. Бидејќи кредитот може да Ви биде одобрен за фантастично кратко време од 1 час !
  2. Бидејќи е со инстант износ од 6.000 – 30.000 денари !
  3. Бидејќи има рок од фантастични 18 месеци за отплата !
  4. Бидејќи можете да си дозволите износ од 30.000 денари за само 2.419 денари месечно!
  5. Бидејќи има најповолна Стапка на Вкупни Трошоци (СВТ) за брз кредит на пазарот од 51,03% !
  6. Бидејќи СН Финансии последните две години е изгласано за најдобро финансиско друштво на пазарот во Македонија од страна на клиентите и како најголема и најнапредна финтек компанија во Македонија!

Доколку Ви е потребен сериозен, професионален, фер и љубезен финансиски партнер за поддршка и решение за празничните потреби – Ви го препорачуваме СН Финансии – Битола и нивниот хит на пазарот на кредити : Брзиот Кредит. 

 

Повеќе информации може да добиете на следниот линк:  Брз Кредит – СН Финансии