Заштедете 35% 👌

✅ Попуст на камата до 120.000 МКД.

🌐 https://www.krediti.com.mk/card-drzavno

Одобрување за 10 минути.⏰

👉 Понудата важи за ВРАБОТЕНИ ВО ДРЖАВЕН И ЈАВЕН СЕКТОР.