Уплатете готовина на еден од 27-те банкомати на Комерцијална Банка А.Д. Скопје низ целата држава кои ја нудат таа можност, извадете готовина од широката мрежа банкомати, а во Дигиталната експозитура на ул. Македонија и во експозитурата Бисер платете брзо и лесно јавни услуги (А1, ЕВН, БЕГ, Телеком и Телекабел), испечатете извод од трансакциска сметка или заменете евра во денари.
Уживајте во привилегиите што ви ги нуди Комерцијална банка и бидете одговорни и кон вашите финансии и кон вашето здравје.