На почетокот на месец Февруари според информациите на Македонската берза, најтргувана акција е акцијата на НЛБ Банка.На 1 февруари регистрирани се вкупно 31 трансакција со акциите на НЛБ

Вчера биле истргувани 1.118 обични акции со право на глас од НЛБ Банка АД Скопје.Всушност станува збор за вкупен промет од 242 илјади евра или поточно 14,9 милиони денари.

Последната вредност на една акција  на НЛБ Банка  е за околу 300 денари повеќе во однос на еден месец претходно,која овој месец достигнува вредност од 13.550 денари.