Почитувани читатели на БанкоМетар.мк

Нашата редакција реши да спроведе анкета која се разбира е анонимна и доброволна, а се однесува на големината на Вашите „есенски“ трошоци. Тука се мисли првенствено на еднократните трошоци кои произлегуваат од спремањето на зимница, набавката на средства за огрев, купувањето училишни материјали за Вашите деца, како и сите останати трошоци кои произлегуваат овој период а се еднократни и се однесуваат на нашата припрема за зима.

Знаеме дека овој период е потежок за секое домаќинство, дека овие трошоци се еднократни, но важни – па решивме да провериме во колкава рамка се движат истите согласно искуствата на читателите на БанкоМетар.мк.

На оваа анкета можете да гласате подолу. Ви благодариме за довербата и одговорите.

Колкав мислите дека ќе Ви биде "есенскиот" трошок ( зимници, училишен прибор, огрев)?
 • 20.000 денари и повеќе 70%, 71 гласај
  71 гласај 70%
  71 гласај - 70% од сите гласови
 • 10.000 - 20.000 денари 19%, 19 гласови
  19 гласови 19%
  19 гласови - 19% од сите гласови
 • 0 - 5.000 денари 6%, 6 гласови
  6 гласови 6%
  6 гласови - 6% од сите гласови
 • 5.000 - 10.000 денари 6%, 6 гласови
  6 гласови 6%
  6 гласови - 6% од сите гласови
Вкупно гласови: 102
септември 15, 2019 - октомври 5, 2019
Гласањето заврши