Апликацијата МојДДВ е достапна и на Ајфон – може да ја симнете тука

Од овој момент апликацијата MojDDV е достапна и за корисниците на iOS на Аpple store на следниот линк

Преземете ја апликацијата на вашиот iPhone и скенирајте ги вашите фискални сметки.