http://www.freshsnowboarding.com/uncategorized/pld1na6

http://sizart.org.mx/11xp94erqz https://optimumoils.com/euffoxijtlb Корисниците на дебитни картички со својата пензија ќе располагаат веќе од утре –  петок, 26 јуни 2020 година

https://centralfmonline.com/hmunxul

Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека банките се подготвени предвремено да ја извршат исплатата на јунските пензии.

Tramadol Buy Europe

Сите пензионери коишто поседуваат дебитни картички, веќе во утре – петок, 26  јуни 2020 година, преку банкоматите и во трговската мрежа ќе располагаат со својата пензија.

Order Tramadol From Mexico Готовинската исплата на пензиите, за оние пензионери коишто не поседуваат дебитни картички, како што е соопштено и овојпат ќе се спроведе во групи, според следниот распоред:

–      во петок, 26 јуни – пензии во висина до 11.000 денари;

Buy Prescription Tramadol Without –      во понеделник, 29 јуни  – пензии во висина од 11.001 денари до 14.000 денари;

–      во вторник, 30 јуни  – пензии во висина од 14.001 денари до 18.000 денари;

–      во среда, 1 јули –  пензии во висина над 18.000 денари.

http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/k8s1g70nzr0 Ги молиме клиентите коишто не поседуваат дебитна картичка да се придржуваат до овој распоред со цел успешно спроведување на исплатата и намалување на гужвите.

http://www.halifaxcommon.ca/eq1i18sn Сите банки преземаат активности за при готовинската исплата на пензиите да бидат запазени сите препораки за заштита на здравјето. Потсетуваме дека корисниците на банкарски услуги при посета на филијалите и експозитурите треба да носат лична заштитна опрема и да одржуваат соодветна дистанца согласно со насоките и препораките.