Редакцијата на БанкоМетар.мк направи анализа на потрошувачките кредити за месец април, и како посебно добра понуда го издвојува потрошувачкиот кредит на Комерцијална Банка А.Д. Скопје. Еве зошто овој кредит е одлично решение за Вашите финансиски потреби:

  1. Ненадминат износ на кредит од 30.000 евра ! Ниту една банка не го нуди овој износ на потрошувачки кредит!
  2. Ненадминлива понуда на каматата од 4,7% годишна, фиксна за првите 3 години!
  3. Месечни примања од минимум 12.000 денари !
  4. Месечниот ануитет треба да се покрие со 1/2 од месечните примања !
  5. Без провизија за предвремена делумна или целосна отплата на кредитот !
  6. Уникатна можност за брза и целосно онлајн апликација на следниот линк!