Селекцијата за долгоочекуваната втора по ред летна школа #БидиБанкар го добива својот крај.
Овој петок (08.06.) во Економскиот Факултет во Скопје ќе се одржи финалното тестирање на сите кои ги исполниле претходно наведените услови.
Мало потсетување, школата започнува од 1-ви јули и трае до 27-ми јули во Охрид!