Согласно новата објава на Шпаркасе Банка :

Ве известуваме дека услугите на експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје во населба Аеродром со седиште на бул. Јане Сандански бр.12 како и експозитурата Дебар со седиште ул. 8-ми Септември бр. 1 ќе можете да ги користите заклучно со 15.02.2018 година (четврток).” – објавија од Банката на веб страната.

Во иднина Ве упатуваме секојдневните банкарски трансакции и услуги да ги извршувате преку алтернативните канали, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.Ви благодариме за досегашната соработка и се надеваме дека и во иднина ќе останете наши клиенти.