Делење флаери во сандачиња и на рака за нашиот клиент низ цела Источна Македонија. Флаерите беа делени во Свети Николе, Штип, Радовиш, Струмица, Берово, Пехчево, Делчево, Македонска Каменица, Виница, Кочани, Пробиштип и Кратово!

Во прилог некои слики од акцијата:

   

 

ПР текст ( комерцијална објава )