На улица „Македонија“ во Скопје денеска ќе бидат отворени 19-те „Денови на македонскиот мед 2023“.

Манифестацијата ќе ја отворат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски.