Стопанска банка АД – Скопје ја извлече и претпоследната група на 10 неделни добитници од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ со VISA и MasterCard платежните картички издадени од Стопанска банка.

Добитниците добиваат 15.000 денари и се дел од 101 награди кои се обезбедени во оваа наградна игра.

Продолжете да купувате во трговската мрежа или преку интернет со вашите платежни картички и очекувајте една од вредните неделни награди или главната награда од 1 милион денари.

Во објавата клиентите за заштита на личните податоци се објавени со иницијали и ID број а Банката веќе ги контактира телефонски за организирање на исплатата на наградите.

Со секое купување стекнувате едно право на учество а со секоја онлајн трансакција две права на учество.

Правилата за наградната игра се достапни на веб страницата на Стопанска банка АД – Скопје. Добитниците се објавени и во денешниот број на дневниот весник „Вечер“.

 1. Среќниот добитник бр. 1 е:
  С. Д. од Гевгелија со ID број: 01437418
 2. Среќниот добитник бр. 2 е:
  А. С. од Гевгелија со ID број: 00868162
 3. Среќниот добитник бр. 3 е:
  С. Г. од Тетово со ID број: 02407659
 4. Среќниот добитник бр. 4 е:
  К. Ф. од Кадино, Скопје со ID број: 03101751
 5. Среќниот добитник бр. 5 е:
  С. Ѕ. од Скопје со ID број: 02440538
 6. Среќниот добитник бр. 6 е:
  М. Г. од Кочани со ID број: 00698569
 7. Среќниот добитник бр. 7 е:
  Д. А. од Велес со ID број: 02382623
 8. Среќниот добитник бр. 8 е:
  Ј. Ќ. од Морани, Скопје со ID број: 00375632
 9. Среќниот добитник бр. 9 е:
  Г. К. од Скопје со ID број: 02771311
 10. Среќниот добитник бр. 10 е:
  С. Т. Н. од Скопје со ID број: 02682041