Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод доделувањето социјални станови на 45 семејства во Неготино.

Како што соопшти владината прес-служба, Ковачевски ќе биде придружуван од министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор од значење за Републиката, Зоран Ѓоргијев.