Првата Национална Платформа за дистрибуција на рекламен материјал, ФлаерСервис.мк ги повикува сите пензионери од Македонија, да се регистрираат на нашата мрежа, на следниот линк: АПЛИЦИРАЈ ЗА РАБОТА ТУКА!

Почитувани пензионери, доколку имате слободно време и сте физички фит и сакате да останете физички фит, можете во слободно време да делите флаери и рекламен материјал за разни клиенти во Вашето место на живеење.

Работата е лесна, едноставна и солидно платена!

Обично се работи околу 5 часа, и делењето на флаерите е во Вашето место на живеење!

Работата е повремена и релаксирана, и ќе Ви помогне во зачувувањето на Вашата физичка спремност, преку пешачење.

Доколку сте заинтересирани, можете слободно да не побарате на 071-355-844 или да аплицирате директно на следниот линк: ФЛАЕРСЕРВИС.МК