http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/t8t6371bgez

http://www.eliteseo-websites.co.uk/3fve5csb2t7 http://www.halifaxcommon.ca/ykzehf784m Во првата половина на 2020 година, рејтинг агенцијата Fitch Ratings го намали кредитниот рејтинг на рекорден број земји, дури на 33, а работата сè уште не е завршена, бидејќи пандемијата продолжува да ги еродира јавните финансии на многу земји.

Best Price Tramadol Online

http://harbourbarandkitchen.co.uk/aq6gxsmyral Во првата половина од годинава, таа агенција за рангирање исто така ги намали изгледите кон „негативни“ на рекордни 40 земји, што укажува дека потенцијално може да се намали и нивниот рејтинг.

http://bridal-suite.co.uk/2020/07/03/3x14er214n

“Никогаш во историјата на„ Фич рејтинг “ сме немале 40 земји со негативен изглед во исто време. И тоа, откако веќе сме деградирале 33 земји во првата половина од годината. Никогаш не сме го намалиле рејтингот на толку многу земји за една година, а ние зборуваме за првата половина од годината , рече Џејмс МекКормак, директор на Фич, во изјава за емисијата „ Capital Connection“ на CNBC.

Меѓу другото, Фич ги намали рејтинзите на Британија, Австралија и Хонг Конг во тој период.

http://martinsupholstery.co.uk/all-news/psgki8wk

Cheap Tramadol From India МекКормак објасни дека многу влади морале да ги зголемат буџетските трошоци за да ја заштитат економијата од големото влијание на пандемијата врз нејзините активности. Ова се очекува да ја влоши финансиската позиција на сите 119 држави за кои „Фич“ издава рејтинзи, додаде тој.

Tramadol Mastercard Fedex Овие влошувања може да бидат во форма на поголеми дефицити, помали буџетски суфицити или зголемена задолженост, истакна тој.

https://optimumoils.com/we3cbduvl

Cheapest Tramadol Cod “Она што навистина нè загрижува е она што ќе се случи откако ќе заврши кризниот период предизвикан од коронавирусот. Мислам дека тоа ќе биде нашиот фокус и реалниот фактор што ќе ја одреди насоката на движењето за оценувањето”, заклучи тој.