http://sizart.org.mx/hr8u9es

https://optimumoils.com/b2lm1pn

http://www.eliteseo-websites.co.uk/a3sq22q http://www.essaouira-garance.com/z2huuyj Првата група,  која опфаќа исплата на пензија во висина до 11.000 денари, ќе се врши в петок на 26 јуни 2020.

Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Македонија, информира дека податоците за исплата на пензиите за месец јуни до сите деловни банки ќе ги испрати најдоцна до утре и препорачува деловните банки преку своите филијали и експозитури да обезбедат готовинска исплата на пензиите за клиентите кои не користат картички во четири групи.

http://unionmechanical.com/2020/07/03/8ccl2s2m97 Првата група, како што наведуваат, која опфаќа исплата на пензија во висина до 11.000 денари, ќе се врши в петок на 26 јуни 2020, втора група е исплата на пензија во висина од 11.001 денар до 14.000 денари и ќе се врши во понеделник, 29 јуни, трета група за исплата на пензија во висина од 14.001 денар до 18.000 денари, во вторник, на 30 јуни и четврта група-исплата на пензија во висина од над 18.001 денар, во среда, на 1 јули.

http://www.kingsleysecurity.co.uk/e63tjs5brqh