Почитувани следачи на БанкоМетар.мк

Согласно анкетата која се спроведување на нашиот веб сервис во последниот месец, за Банка на годината 2018 според Вашите гласови беше изгласана Халк Банк.

Со вкупно освоени 643 гласови или 46 % од вкупниот број гласови ( 1407 ), Халк Банка беше избрана од страна на македонските банкарски клиенти како институција на која најмногу и веруваат и банка со која сакаат да работат.

Тимот на БанкоМетар.мк им го честита изборот на Халк Банка и им посакува уште многу плодни години успешна работа, како и на сите останати банки во Македонија.

Резултатите од гласањето во прилог :