Со секоја Mastercard трансакција, Mastercard и ХАЛКБАНК донираат за здрава иднина на нашата планета. 

Заедно со глобалната коалиција Priceless Planet се заложуваме да засадиме 100 милиони дрвја во текот на наредните 5 години. Стани дел од коалицијата Priceless Planet и дај свој придонес!