Искористете го викендот да го наполните резервоарот на Вашето возило со нашите кредитни картички на бензиските станици каде што има ПОС терминали на Халкбанк.

Добијте 5% поврат во бонус поени со секоја сметка платена со нашите кредитни картички.

 

 

1 денар е еднаков на 1 бонус поен, а собраните бонус поени искористете ги при наредни плаќања.

Листата на бензински станици погледнете ја на следниот линк: http://halkbank.mk/bonus-poeni.nspx