Новите двајца членови на надзорниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје се Ванчо Чифлиганец и Фатмир Етеми.

 

За членови на надзорниот одбор, како што информираат од банката, Чифлиганец и Етеми се избрани на денеска одржаното Собрание на акционерите на Комерцијална банка АД Скопје.