Сѐ што им треба на твоите лични финансии сега доаѓа и во еден пакет, со кој добиваш бројни банкарски услуги по пониски цени од редовните. Со новите КБ пакети на Комерцијална банка добиваш повеќе поволности, а плаќаш помалку.

Избери КБ Стандард, КБ Плус или КБ Бонус, зависно од твоите потреби, и уживај во современото банкарство на Комерцијална банка, кое значи ефикасно, брзо и едноставно завршена работа. КБ пакетот го користиш секој ден а го плаќаш еднаш месечно, и тоа во симболичен износ.

За секој што поседува платежна сметка во денари и во девизи, користи мБанка и Интернет банка, поседува дебитни и кредитни картички, сака да плаќа со Google Pay и Garmin Pay или на рати без камата со дебитните картички, има потреба од дозволено пречекорување и, најважно од сѐ, сака да има целосна контрола на своите лични финансии, КБ пакетите се вистинскиот избор.
Направени се за да се вклопат во сечиј животен стил, а и за да го збогатат со нови и модерни дигитални банкарски услуги. Притоа овозможуваат флексибилност и нудат одговорни и безгрижни лични финансии.

Секој КБ пакет може да го активираш со едноставно пополнување барање во најблиската експозитура на Комерцијална банка. Доколку немаш сметка во Комерцијална банка, можеш да ја отвориш онлајн на лесен и брз начин со електронска идентификација преку OneID, а пакетот може да го активираш при подигање на дебитната картичка во избраната експозитура.
За да дознаеш повеќе и да го избереш твојот омилен КБ пакет, посети го линкот https://www.kb.mk/kb-paketi.nspx.