Комерцијална банка и East Gate Mall – заедно за нова радост! Подари 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 или 5.000 денари во вид на подарок-картичка и израдувај ги саканите. Картичките може да се набават во експозитурите на Комерцијална банка и да се искористат во период од 6 месеци во многубројни продавници на East Gate Mall.

Дознај повеќе на: https://kb.mk/gift-egm.nspx