Комерцијална банка објавува Оглас за избор на Директор на Филијала Тетово.

Доколку имаш лидерски способности и менаџерски вештини, сакаш предизвици и тимска работа и се идентификуваш со визијата и мисијата на Банката, ти нудиме можност за остварување на твоите професионални цели и амбиции во финансиска институција со долгогодишна традиција, која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци.

Огласот трае заклучно со 11.02.2024 година. Дознај повеќе и пополни ја апликацијата на следниот линк https://kb.mk/vrabotuvanje.nspx .