Растот на  криповалутите во последниов период направи некои луѓе да станат милионери преку ноќ.Некои од нив се многу млади,еден од таквите крипо- милионери е Ерик Финмам кој има само 19 година и кој стана богаташ благодарение на високите цени на бикоинтот овај период.

Повеќето од крипо-богаташите го чекаат вистинскиот момент за инвестирање во бикоинтот, но младиот Ерик има мисија.Финман минатата година се разочара од криповалутата и смета дека оргинална идеја за блокчејн и криповалути не постои затоа што има многу измами и политики околу тоа дали бикоинтот може да биде заменет од традиционалните пари.Поради тоа Ерик дошол до една нова идеја,тој сака да ги убеди крипо-милионерите да се започне со нова валута.

 

30.01.2018 11:49