Дозволете си повеќе со кредитните картички од Комерцијална банка, кои сега може да ги добиете без надомест за аплицирање и со бонус од 1.000 денари на платежната сметка по првата извршена трансакција со картичката.

Понудата трае до 31.10.2023 година, а вие може да изберете Mastercard Standard, Mastercard Revolving, Мastercard Skopje City Mall или Мastercard Platinum кредитна картичка, зависно од тоа која вам најмногу ви одговара.

Кредитните картички од Комерцијална банка ви овозможуваат поголема куповна моќ и одложено плаќање, а се прифатени секаде во светот.

За да аплицирате за кредитна картичка на Комерцијална банка посетете ja нашата веб-страница kb.mk и поднесете податоци за да ве контактираат нашите вработени или аплицирајте онлајн преку Интернет банка.