Според анализите на БанкоМетар.мк едни од подобрите потрошувачки кредити во Р.Македонија за овој период може да ги пронајдете во ТТК Банка и Силк Роад Банка. За повеќе информации посетете го овој линк и споредете сами : https://www.bankometar.mk/krediti/potroshuvachki-krediti-mkd/