Патување во Италија, шопинг во Шпанија, летови до далечни земји… Со Mastercard картичките од Халкбанк, на располагање ја имате целата леснотија на пазарувањето, патувањата и воопшто уживање во малите работи. Без разлика дали станува збор за дебитна или кредитна картичка, во Mastercard на Халкбанк е содржана целата комоција при плаќање дома или во странство.

Меѓународната карактеристика на оваа картичка, покрај тоа што ви овозможува со своите пари да располагате и кога сте во странство, е што може да ја користите и за безбедно купување преку интернет.

Посебните поволности на Mastercard од Халкбанк картичките овозможуваат, безгрижно да патувате и да плаќате дури и најмали суми и тоа бесконтактно.

Со сите Mastercard Contactless, можете брзо и лесно да плаќате бесконтактно секаде каде што го има знакот за бесконтактно плаќање за износи до 750 денари. Без авторизација со потпис или пин, брзо, едноставно и безбедно, а при тоа на располагање го имате целото време да се посветите на саканите задоволства.

Mastercard Contactless debit има и особено позитивна карактеристика која овозможува  повлекување на готовина од сите банкомати во нашата држава, без провизија, за корисниците кои примаат плата преку Халкбанк.

Mastercard World покрај тоа што ви го отвора прозорецот кон светот уште ве води во ексклузивниот клуб на корисници на премиум картички од брендот Mastercard и истовремено ве прави член на Премиум клубот на Халкбанк. Прекрасните светски туристички дестинации ве очекуваат, а поседувањето на Mastercard World овозможува посебен третман во над 800 аеродроми насекаде во светот користејќи ги привилегиите на Lounge Key програмата.

Притоа, со кредитните Mastercard картички како дополнителна вредност се добиваат и низа бонус можности кои Халкбанк ги нуди за своите клиенти.

 

Халкбанк со Mastercard картичките ви овозможуваат безгрижно да уживате во секој момент. Едноставно, бесценето.