НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити за физички лица до 31.07.2018 година.

Во рамки на промотивната кампања, клиентите можат да ги искористат следните промотивни поволности:

 

  • Без трошоци за одобрување 
  • Без трошоци за проценка

 

Повеќе информации може да се добијат на линкот,во најблиската експозитура на Банката или на телефон 02/15 – 600.