Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива денеска ќе го презенитра новиот агрегатен веб портал www.biznisregulativa.mk и алатките кои ги нуди.

 

Порталот е продукт на Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива имплементиран од ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал заедно со Сојузот на стопански комори на Македонија, Стопанската комора на Македонија, Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ и Стопанската комора на северозападна Македонија.