Почитувани читатели на БанкоМетар.мк

Ве повикуваме да гласате во врска со предлогот на Владата за намалување на трошковникот на извршителите за износ од 70-90 % за различни ставки.

Ние, како општествено одговорен сервис го вреднуваме и објавуваме Вашете мислење, бидејќи :

ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ Е ВАЖНО !

На анкетата можете да гласате под секоја вест ( на мобилната верзија ) или десно кај секоја вест на десктоп верзијата.

Доколку имате одредено мислење по ова прашање, слободно изразете го во анкетата.

Ваш БанкоМетар.мк